GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hogyan történik a jelentkezés a turnusokba?
Részvételi szándékát kérjük emailben jelezze, az info@terapiaspark.hu címen!

Milyen dokumentumokat kell továbbítani/eljuttatni az intézménybe?
A kitöltendő nyomtatványokat (3) a jelentkezést követően elektronikus úton (email) vagy kérésre postán elküldjük; ezeket kérjük kitöltve visszajuttatni az intézménybe!

Hogyan biztosíthatom a gyermekem részére a helyet a táborban?
A táborokba a befizetésének sorrendjében biztosítjuk a helyet a jelentkezőknek!
Érvényes foglalásnak az számít, ha mindhárom dokumentum elküldésre vagy leadásra, az előleg (20.000 Ft) pedig befizetésre került! Érvényes tábori tagságnak az számít, ha mindhárom dokumentum elküldésre vagy leadásra, a teljes tábori díj (35.000 Ft) befizetésre került! (További információk a kitöltendő nyomtatványokban olvashatóak!)

A tábor vezetői, lovasoktatók és segítők...
A tábor létszáma 24 fő; 3 lovas oktató kizárólag lovaglást oktat, 2 táborvezető - két segítővel a gyerekek napi programját vezeti, és felügyeletét biztosítja!

Mikor kezdődik a lovas program, mennyi ideig tart?
A lovaglás - napi beosztás szerint – 9.00 órától kezdődik; 25 perces foglalkozás/lovas minden nap, két alkalommal, délelőtt és délután.

Mit csinálnak a gyerekek a táborban, amikor nem lovagolnak?
A lovaglás mellett megismerkedünk a lótartás-szerszámozás és gondozás rejtelmeivel is. Legeltetünk és csutakolunk. Emellett sokféle mozgásos tevékenységet is ajánlunk az örökmozgók számára: műfüves teremfutball és futballozás a szabadban, tengó, strandröplabda, kosárlabda, ping-pong, íjászat, floor-ball, petanque. A lovakkal kapcsolatos kreatív ötleteinket – igény szerint - az asztalok mellett is megvalósítjuk! A gyerekek idén is gondos odafigyelést kapnak a tábor ideje alatt, és persze a családias hangulatot is megőrizzük!

Mi a teendő, ha 17:00 után érkezem a gyermekemért?
Kérjük, hogy legkésőbb 17:00-ig érkezzenek meg a táborhelyre a gyermekekért! 17:00 óra után az itt tartózkodás szülői felügyelet mellett (20:00-ig) lehetséges! Kérjük, ha később érkezik, azt telefonon jelezze! 17:00 után minden megkezdett felügyeleti óra díja 1.000Ft.

Szükséges-e bármilyen lovas ismeret, tapasztalat?
Nem szükséges! A gyerekek a lovon - koruknak és tudásszintjüknek megfelelően - sporttevékenységet végeznek, az intézményben alkalmazott lovas iskola oktatási szabályai szerint - lovagolni tanulnak!

Milyen védőfelszerelés kötelező a lovagláshoz?
Biztosítunk kobakot és mellényt, de ha a gyermek saját eszközeit szeretné használni, arra is van lehetőség. A biciklizéshez használatos kobak tökéletesen megfelel!

Milyen ruházatot viseljen a gyermekem a lovagláshoz?
Bármilyen zárt cipőt és kényelmes bokáig érő fazonú, könnyű anyagból készült, pl. pamut/vászon nadrágot!

Gyermekem speciális étrendet követ!
Amennyiben a gyermek speciális étrendű (pl.glutén és/vagy laktózérzékeny), 5.000 Ft díjcsökkentés felajánlása mellett kérjük, hogy számára a megfelelő ételeket biztosítsák, amelyek melegítését és tálalását szívesen vállaljuk!

További információk:
Ha kérdése van, kérjük keressen emailben (kati.schweiger@gmail.com) vagy telefonon a +3620-924-7636 számon. (Schweiger Tamás)

Szeretettel várjuk a gyermekeket a táborokba!
Élményekben gazdag, szép nyári időszakot kívánunk:
A Lovascentrum csapata