A Pátyi Lovascentrum bemutatása

A Terápiás Park 2004-ben kezdte meg működését Pest megyében, Budapesttől 10 kilométerre. Páty belterületétől csak 800 méterre, a lakóövezet szomszédságában található! 35 hektáros ökológiai gazdálkodásba bevont legelők középpontjában, csendes-meghitt környezetben várjuk vendégeinket, lovasainkat!

A Lovasterápiás Park Pest megye legnagyobb, legjobban felszerelt, nagy tapasztalattal rendelkező, és magas szakmai színvonalon működő lovasterápiás központja! Kiválóan megközelíthető a II. III. XII. és a XI. XII. kerületek felől; a Budakeszi út irányából, valamint az M1-es autópálya - Biatorbágy útvonalon haladva csak 10 percnyire van a városhatártól!

Az egészséges gyermekeknek pedagógiai célzattal megtartott lovas fejlesztő programját kiegészítve, intézményünkben kiemelt terület a fogyatékkal élő gyermekek részére a lovasterápia! A rohanó világunkban talán ma még fontosabb, mint bármikor: megtapasztalni az összetartozás érzését a közös élmények által, bizalmat-figyelmet adni és kapni egy olyan tevékenységet gyakorolva, amelynek nemcsak része, de fontos résztvevője: a Ló!